BEZORGBINKIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bezorgbinkie. Meer weten? Ontdek meer

18 apr 2024 om 14:12 Heerlijke warme maaltijd
16 apr 2024 om 0:16 bezorg precies op de afgesproken tijd
5 apr 2024 om 22:47 De spareribs waren smakeloos! Totaal niets te proeven van de bbq saus. Alsof de spareribs in zout water geweekt waren. Niet voor herhaling vatbaar. Daarnaast werd ik ook gebeld dat het langer zo duren voor de levering en kreeg ik een drankje gratis
25 mrt 2024 om 0:39 Altijd goede burgers! En aardige bezorger! Weer helemaal top
23 mrt 2024 om 23:44 Werd pas 5 min voor dat mn bestelling aan zou komen gebeld dat t druk was en dat de bezorger n kwartier later zou vertrekken heb hier vaker besteld maar altijd t zelfde verhaal maakt niet uit wat voor dag t is bestel ook nooit meer bij bezorgbinkie
17 mrt 2024 om 19:21 Het was prima , toch een kleine tip wij vonden de super malse spareribs waar het vlees zo van het bot afkwam juist altijd super lekker en bijzonder, jammer dat we deze keer ' normale ' spareribs kregen, ook lekker maar niet zo bijzonder .
15 mrt 2024 om 23:05 Steakreepjes waren taaie stukken over gegaard vlees waar je een tand van kunt breken. De saus smaakt naar vies water. Er zat een stukje groenten in de olie die ik besteld had :) Proeven jullie het eten voor jullie het uitgeven?
6 mrt 2024 om 22:08 Altijd top bij de binkies, weer heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!
4 mrt 2024 om 12:05 Meer dan anderhalf uur gewacht op een bestelling. Spare ribs kwamen koud aan, ook weinig smaak. Friet was oké. Die ‘salade’ was zo lachwekkend dat het de teleurstelling tijdelijk wegnam omdat ik te hard bezig was met lachen. Maar nooit meer.
17 feb 2024 om 23:21 I enjoyed my meal definitely a good review deserved
12 feb 2024 om 9:14 Heerlijke spareribs
11 feb 2024 om 21:45 Was een half uur te laat de patat was koud het vlees lauw toen ik daar over belde kon ik nieuwe patat krijgen een service van niets bestel hier nooit meer